Cookie Consent by Privacy Policies website Update cookies preferences
ant1

La tecnologia per a poder veure la Televisió Digital Terrestre en el nostre territori implica disposar d'una bona antena amb una orientació adequada per a poder gaudir els canals amb alta definició. És per això que realitzem instal·lacions d'antenes adequades a cada cas i cada domicili, i amb els nostres tècnics competents informant a l’usuari la millor opció per obtenir una millora important.

Si la vostra cobertura és escassa a causa de la vostra ubicació, us recomanem utilitzar les antenes parabòliques, a més, podreu accedir a una gran multitud de canals internacionals en diferents idiomes o veure multitud de canals de pagament, amb diferents plataformes com podria ser el Canal+ o la mateixa TDT. També us oferim la possibilitat d'aconseguir descodificadors amb múltiples opcions.


Les instal·lacions en blocs d'edificis són per definició tècniques i cal seguir el reglament actual, per això, cal realitzar un estudi previ sobre la instal·lació per realitzar un bon càlcul dels metres que s'utilitzaran i els amplificadors que seran necessaris per oferir un bon servei a tots els habitacles. A STE la nostre prioritat es el client, així que consulta'ns abans de prendre una decisió que et pot comportar una pèrdua important de diners.

Demana'ns un pressupost sense compromís. La nostra feina és assessorar-te de forma correcte perquè puguis triar amb condicions.

ant2