Cookie Consent by Privacy Policies website Update cookies preferences

Missió:

Contribuir a les empreses, població i persones, posant a la seva disposició serveis de qualitat per a tots els àmbits tecnològics i gestionar el negoci amb serveis que creïn valor a la empresa així com a la societat. Donar-nos a conèixer per un bon treball, ràpid i eficaç en molts àmbits de la vida quotidiana, i aconsellar i cuidar als nostres clients com a una gran família.

Visió:

Ser una empresa reconeguda com a líders d'instal·lacions i reparacions en telecomunicacions per part dels consumidors, empleats, clients i proveïdors i tots els grups d'interès relacionats amb l'activitat de la companyia. Aconseguir que els nostres clients puguin tenir la nostra confiança plena per a poder cobrir les seves necessitats.

Valors:

Enfocar el desenvolupament del negoci a llarg termini sense perdre de vista la necessitat d'obtenir resultats sòlids.

Crear valor compartit com la forma fonamental de crear negoci.

Compromís amb les pràctiques empresarials mediambientals sostenibles que protegeixin les generacions futures.

Marcar la diferència en tot el que fem gràcies a la passió per guanyar i crear abismes respecte a els nostres competidors amb disciplina, rapidesa i execució sense errors.

Entendre el que aporta valor als nostres consumidors i focalitzar-nos en proporcionar aquest valor en tot el que fem.

Millora contínua cap a l'excel·lència com a forma de treballar, evitar els canvis dràstics i penedir-nos.

Relacions personals basades amb la confiança i el respecte mutu. Això suposa el compromís d'alinear els fets amb paraules, escoltar opinions diverses i comunicar-nos de forma oberta i sincera.

Compromís amb una sòlida ètica laboral, integral i honesta, així com el compliment de la legislació aplicable i els nostres principis.