Cookie Consent by Privacy Policies website Update cookies preferences

Disposem dels coneixements per a poder sonoritzar qualsevol ambient, locals o espai. Aquests càlculs es basen en funcions de sonorització avançades que permeten proporcionar una experiència única per a l'espectador on gaudir del millor so és essencial. Podem oferir diferents sonoritzacions per a cada cas personalitzat, com podria ser:

Sonorització per a casaments:

Un dia tan especial requereix una distribució del so adequat, que no sigui molt estrident però que alhora tots els convidats puguin gaudir dels millors moments amb la millor melodia. També sonoritzem grups o instruments segons les necessitats.

Sonorització per a casa:

Us portem la gran experiència del so i de la imatge per a casa vostre. Realitzem instal·lacions per a home cinema en funció del desig del client aconsellant el televisor i el so més adequat pel vostre entorn.

Sonorització per a bars o discoteques:

Sonoritzem amb la millor fidelitat qualsevol bar o discoteca en funció de les necessitats del client. Tenim experiència en l'assessorament i la instal·lació estratègica dels mòduls necessaris. També proporcionem mescladors, altaveus "espies" i torres de so.

Sonorització per a automòbils:

Moltes vegades no podem gaudir de la música del nostre cotxe a causa de les limitacions dels altaveus de sèrie que ens venen amb el nostre cotxe. És per això que us proporcionem sistema d'auditor avançat on podràs gaudir de la millor música en moviment.

Demana'ns un pressupost sense compromís. Creiem que nostra feina és assessorar-te de forma correcte perquè puguis triar amb condicions.