Cookie Consent by Privacy Policies website Update cookies preferences

A través de l'antiga empresa TELCO SRT, que ara ha passat a formar part de Serveis Telecomunicacions Empordà (STE) us podem oferir una gran quantitat de producte de radio freqüència, i gràcies al nostre servei tècnic disposem d'una gran quantitat de productes per a reparacions i substitucions de components de diferents sectors que podem detallar a continuació:

rad1

Radio freqüència terrestre:

Les comunicacions terrestres de curt, mitjà i llarg alcans us permetran comunicar-vos sense interrupcions. Aquest tipus de comunicacions són ideals per a caçadors, serveis de seguretat que precisin un sistema privat, emissores per a flotes de vehicles o localitzacions amb poca cobertura. A la nostra botiga disposem de diferents ràdios per a poder fer ús corresponent a cada cas.

Radio freqüència Marítima:

Les comunicacions marítimes són obligatòries en aquests àmbits. Un bon equip acompanyat d'un bon manteniment us permetran estar tranquils a alta mar i obtenir la millor cobertura i localització. A la nostra botiga, podeu trobar diferents ràdios i GPS.

Radio freqüència Aeronàutica:

Les avionetes amb un bon sistema de localització faciliten la comunicació en els espais aeris més complicats. Disposem de sistemes avançats per a obtenir bon resultats.

A més a més d'aquests serveis també disposem de sistemes de control de flotes a través de GPS, walkies, recanvis, repetidors GSM i radio enllaços.