Cookie Consent by Privacy Policies website Update cookies preferences

Disposar d’un accés segur i controlat quan s’entra en un nou habitatge, comunitat o empresa és un dels actius més apreciats dels que disposem avui en dia. La nostra seguretat dependrà del control i coneixement que tinguem al entrar i és aquí on la tecnologia actual ens pot ajudar.

A dia d’avui, disposar d’unes claus típiques, per molt que siguin úniques i que el cost de duplicar-les sigui elevat no impedeix que si es perden o es roben hagis de canviar el pany de la porta amb la implicació d’una inversió elevada. Per això, a STE apostem per fer una inversió inicial i única i poder configurar els accessos que necessiteu, poden anul·lar i donar d’alta les persones que vulgueu, portant un registre fiable de les hores dels accessos i adaptant-nos a cada cas personalitzat, no hi han dos casos iguals.

por1

por2

A més, apostem per els porters amb vídeo-conferència remota on, mitjançant un telèfon mòbil, podreu visualitzar la persona que esta davant la nostre porta i tenir la possibilitat d’obrir la porta des del lloc que vulgueu, sigui fora o dins del domicili.


Fermax:

Fermax aposta uns vídeos-porters perfectes per a les instal·lacions contemporànies que requereixen la integració de múltiples sistemes: informació, comunicació i control d'accés.
Creades per cobrir diverses necessitats: polsadors, targeters, amplificadors, control d'accés, etc..
Tot això sense renunciar a la fortalesa, la fiabilitat i l'elegància.

Golmar:

Amb més de 60 anys al mercat, presents a tot el mòn des de Sant Cugat, Golmar és un candidat molt fiable per als vostres vídeo-porters.

Els seus vídeo-porters modulables permeten disposar d'un registre d'entrades al edifici així com un sistema central de consergería ideal per a grans blocs on el control és necessari