Disposar d’un accés segur i controlat quan s’ha d’entrar en un habitatge, comunitat o empresa és un dels actius més apreciats dels que disposem avui en dia. La nostra seguretat dependrà del control i coneixement que tinguem al entrar i és aquí on la tecnologia actual ens pot ajudar.

A dia d’avui, disposar d’unes claus típiques, per molt que siguin úniques i que el cost de duplicar-les sigui elevat no impedeix que si es perden o es roben hagis de canviar el pany de la porta amb la implicació d’una inversió elevada. Per això, nosaltres apostem per fer una inversió inicial i única i poder configurar els accessos que necessiteu, poden anular i donar d’alta les persones que vulgueu i poder portar un registre fiable de les hores dels accessos.

por1

por2

A més, apostem per els porters amb vídeo-conferència remota on, mitjançant un telèfon mòbil, podreu visualitzar la persona que esta davant la nostre porta i tenim la possibilitat  d’obrir la porta des del lloc que vulgueu.

Actualment treballem varies marques de porters perquè depenent de la instal·lació o les necessitats del client recomanem un tipus o altre.


Fermax:

Fermax aposta uns vídeos-porters perfectes per a les instal·lacions contemporànies que requereixen la integració de múltiples sistemes: informació, comunicació i control d'accés.
Creades per cobrir diverses necessitats: polsadors, targeters, amplificadors, control d'accés, etc..
Tot això sense renunciar a la fortalesa, la fiabilitat i l'elegància.

Golmar:

Amb més de 60 anys al mercat, presents a tot el mòn i de Sant Cugat, Golmar és un candidat molt fiable per als vostres vídeo-porters.

Els seus vídeo-porters modulables permeten disposar d'un registre d'entrades al edifici així com un sistema central de consergería ideal per a grans blocs on el control és necessari