Cookie Consent by Privacy Policies website Update cookies preferences

Disposar d'internet a l'Empordà d'alta velocitat ja és possible amb STE!

Poder disposar d’internet de qualitat a les zones rurals de l’Empordà i rodalies, ja és possible amb Serveis Telecomunicacions Empordà. I es que STE s’ha convertit amb l’operador certificat d’internet rural del Baix Empordà i això ens permet oferir connexions segures, d’alta velocitat amb uns preus molt competitius.

Disposem de repetidors propis per tot el Baix Empordà, la qual cosa ens permet assegurar la connexió i si tenim una incidència, podem solucionar-ho ràpidament gràcies als nostres tècnics competents i la proximitat a tots els nostres repetidors.

La tecnologia WIMAX funciona a través de radiofreqüència i consta d’una antena i un encaminador (conegut com a router) que a través d’una instal·lació ràpida i econòmica, us proporcionarà la connexió a internet. També oferim la possibilitat de reduir o augmentar el caudal de la connexió amb tan sols una trucada.

Per saber si podeu contractar el nostre servei. Només heu d’emplenar el següent formulari, enviar un correu electrònic a ste@ste.cat o trucar el 972 64 51 88. Et donarem una resposta ràpida de si podem accedir o no, nomes sabent les coordenades del domicili. A què esperes a demanar informació? Vine a formar part de l’equip de STE.

Wimax20

32,98
/ mes

  • 20mb/4mb
  • +IVA

Wimax60

49,50
/ mes

  • 60mb/8mb
  • +IVA
Advanced

Wimax100

72,15
/ mes

  • 100mb/10mb
  • +IVA

* Compra d'antena: €139,15 (Iva inclòs) OPCIONAL

* Alta d'Instal.lació (si no ve se sistema Wimax): €119,79 (Iva inclòs)

* Router: €99,22 (Iva inclòs)


Condicions del serveis:

L'alta d'instal·lació + router és de 180€+IVA, que consta del muntatge de l'antena exterior i un màxim de 30 metres de cablejat i la configuració dels equips. Qualsevols altre extra es cobrarà a part (un altre router , suport per antena, ap's, etc..) Si els temps d'instal·lació és superior a 2 hores es cobrarà a part.

Una vegada la instal·lació es doni per acabada es cobrarà al client la part proporcional del que quedi per acabar el mes. Per qualsevol incidència que tingueu amb el internet o el telèfon fix ens podeu trucar al número de urgències 691 924 929.

Qualsevol mes que no es pugui efectuar el cobrament de la quota mensual d'internet automàticament es deixarà de donar servei al client.