Cookie Consent by Privacy Policies website Update cookies preferences

Disposar d'internet a l'Empordà d'alta velocitat ja és possible.

Poder disposar d’internet de qualitat a les zones rurals de l’Empordà ja és possible. STE s’ha convertit amb l’operador certificat d’internet rural del Baix Empordà i ens permet oferir connexions segures i d’alta velocitat a preus molt competitius.

Disposem de repetidors propis que ens permeten assegurar la connexió i ser àgils amb les incidències i podem ampliar o reduir el caudal sol·licitat en pocs segons.

La tecnologia WIMAX funciona a través de radiofreqüència i consta d’una antena i un encaminador (router) que a través d’una instal·lació us proporcionarà la connexió a internet.

És una opció molt viable si el vostre proveïdor no us pot proporcionar Internet o el seu funcionament és precari.

Per saber si es podeu contractar el vostre servei amb nosaltres només heu d’emplenar el següent formulari o be trucar el 972645188. Sàpiguent les coordenades de casa teva podrem fer un estudi per saber si et podem donar senyal estable i de qualitat del nostre internet.

Winmax20

32,98
/ mes

  • 20mb/4mb
  • +IVA

Winmax60

49,50
/ mes

  • 60mb/8mb
  • +IVA
Advanced

Winmax100

72,15
/ mes

  • 100mb/10mb
  • +IVA

* Compra d'antena: €139,15 (Iva inclòs) OPCIONAL

* Alta d'Instal.lació (si no ve se sistema winmax): €119,79 (Iva inclòs)

* Router: €99,22 (Iva inclòs)


Condicions del serveis:

L'alta d'instal·lació + router és de 180€+IVA, que consta del muntatge de l'antena exterior i un màxim de 30 metres de cablejat i la configuració dels equips.  Qualsevols altre extra es cobrarà a part (router, suport per antena, ap's, etc..)
Si els temps d'instal·lació és superior a 2 hores es cobrarà a part.

Una vegada la instal·lació es doni per acabada es cobrarà al client la part proporcional del que quedi per acabar el mes. Per qualsevol incidència que tingueu amb l'internet o el telèfon fix ens podeu trucar al número 691924929.

Qualsevol mes que no es pugui efectuar el cobrament de la quota mensual d'internet automaticament es deixarà de donar servei al client.