Cookie Consent by Privacy Policies website Update cookies preferences

La nova normativa sobre l'autoconsum elèctric amb energia solar ja ens permet adaptar-nos i realitzar instal·lacions en els vostres teulats o en terrenys. Realitzem instal·lacions a particulars així com a empreses especialitzades en la inversió solar.

P-Solars15 P-Solars16 P-Solars17 P-Solars18 P-Solars19 P-Solars20 P-Solars21 P-Solars13 P-Solars12 P-Solars1 P-Solars2 P-Solars3 P-Solars4 P-Solars5 P-Solars6 P-Solars7 P-Solars8 P-Solars9 P-Solars10 P-Solars11

La nostra experiència ens permet calcular i gestionar instal·lacions per generar energia elèctrica o escalfar aigua a la temperatura desitjada. Una bona opció per salvaguarda la natura amb una inversió amb un gran retorn.

Com ja ens ha preguntat moltes vegades us resumirem aquesta normativa perquè us podeu plantejar aquesta opció verda i natural o fins i tot plantejar-ho com a negoci. Per això us animem a visitar el nostre article sobre:

Demana'ns un pressupost sense compromís. Creiem que nostra feina és assessorar-te de forma correcte perquè puguis triar amb condicions.


Aplicació de la normativa solar, un problema o una opció?

Aquesta normativa defensa la garantia de sostenibilitat econòmica del sistema i el repartiment adequat de càrregues. És per això que existeixen dues modalitats:

La primera és per les instal·lacions de menys de 100 kilowatt(Kv) de potència instal·lada on l’autoconsumidor podrà injectar l’energia que li sobra de la seva producció a la xarxa però sense cobrar-la.

La segona és per instal·lacions de més de 100 Kv, en la que sí que es permetrà vendre l’energia sobrant.

Per tal de poder disposar de plaques solars és necessari que el titular de la instal·lació estigui inscrit en el registre de productors i es pagarà l’energia al preu que marqui el mercat en cada moment.

Com a autoconsumidor, heu de tenir present que la factura convencional es divideix amb tres conceptes: els peatges per pagar les despeses regulades, el cost del consum de l’energia i els impostos.

sol2

Així doncs, si apostéssiu per l’energia solar, els costos es dividirien en dos: la part que consumeixen de la xarxa en els moments que no disposeu de la vostra energia i el cost d’uns peatges similars al cost del sistema.


Per tant, plantejar-se la instal·lació de plaques solars és una opció viable a llarg termini a més a més de ser una aposta per a les energies renovables.